sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Resursele Universitatii din Bacau


Pot spune fără greş că „Universitatea din Bacau”, mai nou „Universitatea Vasile Alecsandri”, deţine şi are capacitatea de formare a studentilor la cel mai înalt nivel.

Acolo unde lumea este nemulţumita de impulsivitatea şi agresivitatea modului de predare, este de neperceput la instituţia noastra.

Despre ce este vorba?

În primul rând libertatea şi capacitatea de a percepe informaţia ca un atribut şi ca un întreg. Cadrele noastre didactice pun la dispoziţie toate mijloacele, reuşind să se conformeze şi să aprecieze gândirea noastră şi implicaţia deopotrivă. Asimilarea cunoştinţelor se realizează foarte uşor datorită acestui aspect. Totodată se asigură toate condiţiile materiale şi logistice în funcţie de fondurile disponibile. Departamentul de cercetare asigură oportunităţi de iniţiere formare şi chiar specializare în domeniul studiat.

Flexibilitatea orelor de curs şi laborator oferă acapararea cunoştinţelor necesare.

Care este secretul acestui managemant ?

Universitatea din Bacău se adapteaza după cerinţele studenţilor în conformitate cu direcţiile europene şi piaţa muncii. Acest sistem băcăuan ce îl trăim cu interes şi cu recunoaştere percepe valori. Din păcate piaţa munci în Bacău e prea slabă să o acapareze.

Redactor : Cartacuzencu Stelian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu